Logg inn

Logg inn her
Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Blomster til fødsel

Kva er vel koselegare enn å ynskje den nye verdsborgaren velkommen med ei vakker blomehelsing? Her finn du dei finaste blomane til den nyfødde og stolte foreldre.

Blomehelsingar som passar perfekt i anledning fødsel

Det meste kan seiast med blomar. «Velkommen til verda» og «Gratulera med den litle» er inga unntak. Å gi blomar til nyfødt er det lang tradisjon for, og det er mange ulike blomebukettar og oppsatsar som passar godt som gåve  etter fødsel. Her finn du blomehelsingar som er laga spesielt for denne anledninga. Dei fleste av blomeoppsatsane til nyfødt inneheld også ein søt liten bamse som den litle jenta eller guten kan ha glede av i lang tid framover.

Om du ynskjer å gje ei ekstra merksemd til den nybakte mammaen, kan me anbefale den søte pakken mor og barn som består av to nydelege hjarteforma blomeoppsatsar – ein stor og ein liten. Til tvillingar er Dobbel lykke heilt perfekt – den består av to like store hjarteforma blomeoppsatsar. Me har sjølvsagt eit utval av bukettar av friske blomar som kjem med eller utan sløyfe og bamse.

Me leverer di blomehelsing

Når du bestiller blomar til den nyfødde og dei nybakte foreldra via oss, syt me naturligvis for både innpakking og levering av di blomehelsing til ynskja adresse – anten det er på sjukehuset eller heime hjå den lykkelege familien. Som regel kan me levere allereie same dag eller dagen etter at du bestiller. Fyste tilgjengelege leveringstidspunkt får du opp når du fyller inn adresse i bestillingsskjemaet.

Hvor skal blomstene?

Skriv inn postnummer eller telefonnummer til mottaker, så viser vi deg hva vi kan levere.